O nama

Mesto gde uživate da se sunčate

Firma Fresh Cosmetics d.o.o. uspešno posluje od 1999. godine. Prodaja solarijuma i prateće opreme, njihova montaža i servis primarna su delatnost naše kompanije, a poslovna politika kojom se vodimo svih ovih godina jeste kvalitet artikala koje nudimo, kao i visok nivo usluge koju pružamo. Zato smo se i odlučili isključivo za saradnju sa nemačkim firmama, koje su već decenijama svetski lideri u prozvodnji solarijuma i lampi za solarijume.

U saradnji sa nemačkom firmom UV POWER pokrenuli smo vlastitu proizvodnu liniju lampi za solarijume. Zajedničko šestomesečno istraživanje rezultiralo je početkom 2016. godine proizvodnjom visokokvalitetnih, jedinstvenih na našem tržištu ROYAL PREMIUM lampi (Royal Gold OxyTan i Royal Gold Hybrid Tehnology lampe), koje su u potpunosti u skladu sa aktuelnim evropskim standardima i pružaju visok kvalitet UV zračenja tokom celog svog veka trajanja (800 sati).

Pusti video zapis

Energija koja Vas pokreće

Osim što smo generalni uvoznici i distributeri čokoladnih lampi za solarijume, odlučili smo se i za uvoz Asther kozmetike za sunčanje i na taj način omogućili našim klijentima da na jednom mestu upotpunosti opreme svoja studija za sunčanje.

Prateći svetske standarde u kozmetologiji, napravili smo se još jedan korak više u poslovanju, te domaćem tržištu ponudili vrhunske aparate za estetske tretmane lica i tela proizvedene po nemačkoj tehnologiji. TLT aparat za neivanzivnu Kriolipolizu i CryoBodySculpting; 3D HIFU aparat za nehirurški lifting lica i VCA Laser IPL+SHR VL21 sa jednim ili dva aplikatora registrovani su, odobreni i klinički ispitani od strane “Agencije za lekove i medicinska sredstva” Republike Srbije.

Zaposlenima u kompaniji Fresh Cosmetics d.o.o. interes klijenta je uvek na prvom mestu. Iz tog razloga trudimo se da Vam u skladu sa Vašim mogućnostima ponudimo najkvalitetniju opremu za Vaš studio za sunčanje i predočimo najbolje rešenje za uspešan rad Vašeg kozmetičkog salona.

Napomena